Radovan Karadzic, prins cu ajutorul telefonului mobil

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.174 ori
<b>Radovan Karadzic, prins cu ajutorul telefonului mobil</b>Ati aflat probabil despre arestarea lui Radovan Karadjici, dar iata ca Evenimentul Zilei ne informeaza ca aceasta a fost posibila din cauza unei greseli a fugarului, care ar fi efectuat o convorbire pe telefonul mobil. In luna iunie, o ruda a lui...

Ati aflat probabil despre arestarea lui Radovan Karadjici, dar iata ca Evenimentul Zilei ne informeaza ca aceasta a fost posibila din cauza unei greseli a fugarului, care ar fi efectuat o convorbire pe telefonul mobil.

In luna iunie, o ruda a lui Karadjici a fost apelata de pe telefonul mobil ce apartinea doctorului Dragan David Dabic, alter ego-ul fugarului. Dupa acest eveniment, doctorul a fost urmarit de catre serviciile secrete sarbe, care monitorizau de mult activitatile si apelurile primite de famila lui Karadjici. Un alt telefon l-a tradat pe fostul lider al sarbilor bosniaci, de data aceasta unul anonim, care atragea atentia autoritatilor asupra adevaratei identitati a doctorului Dragan David Dabic.

Nu este prima oara cand un fost erou negativ si lider este tradat de telefonul mobil. In 1996, presedintele cecen Djohar Dudaev a fost ucis in urma unui atac nocturn cu rachete, care s-au ghidat dupa semnalul emis de telefonul cu semnal prin satelit folosit de acesta. Iata ca telefonul mobil a devenit o unealta mai periculoasa decat am fi crezut, in special pentru atat de cautatii lideri si teroristi, care ar trebui probabil sa nu opteze pentru BlackBerry-uri, de vreme ce acestea nu sunt sigure nici macar pentru oficialii de rang mic.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×