Adobe Flash, cu un pas mai aproape de Apple iPhone și iPad, printr-un convertor Flash - HTML (Video)

Autor:  | Publicat în:  Adobe 1.507 ori
<b>Adobe Flash, cu un pas mai aproape de Apple iPhone și iPad, printr-un convertor Flash - HTML (Video)</b>Adobe nu renunță la cruciada sa împotriva Apple, sau mai bine zis cea pentru promovarea tehnologiei Flash. Ei bine, iată că acum există și un convertor specializat, pe numele de Wallaby, care transformă animațiile din fișiere FLA (Adobe Flash...

Adobe nu renunță la cruciada sa împotriva Apple, sau mai bine zis cea pentru promovarea tehnologiei Flash. Ei bine, iată că acum există și un convertor specializat, pe numele de Wallaby, care transformă animațiile din fișiere FLA (Adobe Flash Professional) în HTML. Astfel, conținuturile Flash pot rula pe platforme care nu suportă această tehnologie, precum iOS.

După convertirea fișierelor în HTML, le veți putea edita cu ajutorul unui software specializat, precum Adobe Dreamweaver sau chiar manual, dacă sunteți utilizatori avansați. Rețineți și faptul că nu toate funcțiile lui Flash Professional se vor păstra odată cu realizarea acestei convertiri în HTML5. Aplicația Wallaby poate fi descărcată de aici, iar instrucțiunile de instalare se află aici.

Aveți și un clip mai jos, care vă oferă toate detaliile despre acest convertor, dacă v-am făcut curioși. Se va termina astfel în sfârșit duelul dintre Adobe și Apple?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×