Adobe Flash Player 10.1 soseste pe BlackBerry, Symbian, Windows Phone si MeeGo

Autor:  | Publicat în:  Adobe 3.793 ori
<b>Adobe Flash Player 10.1 soseste pe BlackBerry, Symbian, Windows Phone si MeeGo</b>Parca si mai mult in ciuda celor de la Apple, Adobe a anuntat astazi ca va lansa versiuni ale lui Flash Player 10.1 pentru BlackBerry, Windows Phone, Symbian si Meego. La ora actuala, faimosul player este disponibil pe Android si Google TV, iar printre...

Parca si mai mult in ciuda celor de la Apple, Adobea anuntat astazi ca va lansa versiuni ale lui Flash Player 10.1 pentru BlackBerry, Windows Phone, Symbian si Meego. La ora actuala, faimosul player este disponibil pe Android si Google TV, iar printre noile platforme vizate se mai numara si LiMo si HP webOS 2.0, conform Business Wire.

Practic, Adobe tinteste catre toate platformele software mobile disponibile, in afara de Apple iOS. Software-ul permite web browser-ului sa afiseze fara probleme website-urile bazate pe Flash pentru navigare, jocuri si afisare de clipuri video. Va reamintim ca majoritatea telefoanelor Android 2.2 vin cu acest plug-in din start, iar Palm Pre 2, noul terminal HP integreaza si el aceasta tehnologie.

Doecamdata nu stim cand va sosi Flash Player 10.1 pe restul platformelor, iar fiindca tot am vorbit despre Adobe, aflati ca Adobe AIR 2.5 va fi integrat in premiera pe televizoarele Samsung (SmartTV), in vreme ce Acer, HTC, Motorola, RIM si Samsung vor include runtime-ul pe tableturi si smartphone-uri in 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×