Adrenalină și mașini tari În jocul Asphalt 6: Adrenaline HD, disponibil pe telefoanele Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 4.520 ori
<b>Adrenalină și mașini tari În jocul Asphalt 6: Adrenaline HD, disponibil pe telefoanele Android</b>Dacă sunteți gameri împătimiți și posesori de telefon Android, puteți juca acum un nou titlu de curse cu supermasini. Este vorba despre Asphalt 6: Adrenaline HD, care și-a făcut recent apariția pe pagina celor de la GameLoft, creatorii acestui...

Dacă sunteți gameri împătimiți și posesori de telefon Android, puteți juca acum un nou titlu de curse cu supermasini. Este vorba despre Asphalt 6: Adrenaline HD, care și-a făcut recent apariția pe pagina celor de la GameLoft, creatorii acestui joc.

Puteți achiziționa jocul la prețul de 4.99 dolari și aflați că el va include nu mai puțin de 42 de mașini și motociclete produse de Ferrari, Lamborghin, Ducati sau Aston Martin. Grafica lui Asphalt 6 este una 3D, iar noul titlu suportă și tunarea și customizarea vehiculelor disponibile. Veți putea să vă întreceți cu cele mai noi supermasini în orașe precum Los Angeles, Tokyo sau să vizitați insulele Bahamas.

11 ligi diferite vă stau la dispoziție, plus 55 de de competiții și multiplayer local și online pentru până la 6 jucători. Puteți achiziționa titlul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×