Android 3.0 Honeycomb anunțat oficial săptămâna viitoare, În cadrul unui eveniment Google

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.668 ori
<b>Android 3.0 Honeycomb anunțat oficial săptămâna viitoare, În cadrul unui eveniment Google</b>Google a oferit recent tot mai multe detalii despre OS-ul său mobil creat special pentru tablete, Android 3.0 aka Honeycomb. Astfel, după ce am văzut preview-uri video și SDK-ul acestui sistem de operare, iată că vom avea și un eveniment oficial...

Google a oferit recent tot mai multe detalii despre OS-ul său mobil creat special pentru tablete, Android 3.0 aka Honeycomb. Astfel, după ce am văzut preview-uri video și SDK-ul acestui sistem de operare, iată că vom avea și un eveniment oficial menit să anunțe Android 3.0 și programat pentru săptămâna viitoare.

Honeycomb va debuta în cadrul unui eveniment organizat în campusul din Mountain View al gigantului motoarelor de căutare. Printre terminalele care ne-au permis până acum să aruncăm o privire asupra funcțiilor platformei se număra atât Motorola Xoom, ca și LG G-Slate. Rețineți că toate demonstrațiile lui Android 3.0 de până acum au fost privite de la distanță și afișate pe un ecran, deci a sosit și momentul primelor experiențe hands-on.

Deși inițial această versiune de Android este considerată o metodă de separare a platformei în sisteme de operare pentru tablete și OS-uri pentru telefoane, indicii sub formă de cod în SDK-ul său arată că în viitor Android 3.0 ar putea sosi pe smartphone-uri. Cu iPad 2 atât de aproape și Nokia lucrând asiduu la MeeGo, Honeycomb va trebui să fie extrem de impresionant și un deliciu al multitasking-ului pentru a cuceri piața.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×