Alcatel One Touch Fire C hands-on preview: un terminal Firefox OS cu preț foarte accesibil (Retro MWC 2014 - Video)

900 ori
<b>Alcatel One Touch Fire C hands-on preview: un terminal Firefox OS cu preț foarte accesibil (Retro MWC 2014 - Video)</b>Pe lângă celelalte terminale cu Android lansate de către compania Alcatel în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, aceștia au prezentat și o serie de device-uri care rulează un nou sistem de operare, și anume Firefox OS. Un astfel de model...

Pe lângă celelalte terminale cu Android lansate de către compania Alcatel în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, aceștia au prezentat și o serie de device-uri care rulează un nou sistem de operare, și anume Firefox OS. Un astfel de model prezentat, a fost Alcatel One Touch Fire C, terminal pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos într-un mic video hands-on.

Alcatel One Touch Fire C este un smartphone de tip entry-level, care încearcă să păstreze dotări destul de modeste pentru a oferi un preț cât mai accesibil.. Acesta vine cu un display de 3.5 inch cu rezoluție 320x480, o cameră foto VGA, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare plus un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Alcatel One Touch Fire C hands-on preview: un terminal Firefox OS cu preț foarte accesibil (Retro MWC 2014 - Video)

Deși sistemul de operare Firefox OS este doar la început, acesta și-ar putea găsi locul pe piață destul de ușor, chiar prin intermediul unor astfel de terminale accesibile. De asemenea, aflăm și faptul că acest OS folosește o funcție prin care aplicațiile utilizate mai des vor apărea în prim-planul meniului principal, în timp ce acelea care nu mai prezintă interes pentru utilizator vor fi eliminate din cadrul meniului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×