Allview anunță lansarea smartphone-ului P6 Quad+, variantă Îmbunătățită a lui P6 Quad

1.813 ori
<b>Allview anunță lansarea smartphone-ului P6 Quad+, variantă Îmbunătățită a lui P6 Quad</b>Allview a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului P6 Quad+, o versiune upgradata a lui P6 Quad. Noul venit este un terminal dual SIM cu procesor quad core de 1.5 GHz și display HD Super AMOLED. &nbsp; Allview a analizat feedback-ul primit cu privire la...

Allview a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului P6 Quad+, o versiune upgradata a lui P6 Quad. Noul venit este un terminal dual SIM cu procesor quad core de 1.5 GHz și display HD Super AMOLED.

Allview a analizat feedback-ul primit cu privire la P6 Quad și a decis să ofere clienților un upgrade. Astfel, noul model este dotat cu un procesor quad core turbo de 1.5 GHz, dar păstrează și designul modern al predecesorului său. în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu senzor Omnivision și filmare Full HD, fotografiere HDR și funcții că Time Lapse și fotografiere continuă.

Allview P6 Quad Pluscostă 999 lei și suporta conectivitate HSDPA+ cu viteza de download de 21.6 Mbps. Ecranul său este un Super AMOLED HD de 4.65 inch, cu protecție Gorilla Glass 2, iar ca sistem de operare avem Android 4.1.2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate handsetul vine cu WiFi, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, iar bateria să este o unitate Li-Polimer de 2100 mAh.

Acest telefon mai integreaza si 4 GB memorie interna si 1 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×