HTC One primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat chiar În aceste momente; Update confirmat În România

5.298 ori
<b>HTC One primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat chiar În aceste momente; Update confirmat În România</b>în primul rând țin să mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis informații și capturi de ecran legat de actualizarea aflată pe rol în cazul lui HTC One, care primește în aceste momente update la versiunea de Android 4.4.2! Da, după multe...

în primul rând țin să mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis informații și capturi de ecran legat de actualizarea aflată pe rol în cazul lui HTC One, care primește în aceste momente update la versiunea de Android 4.4.2! Da, după multe zvonuri și știri dovedite a fi false, iată că HTC One - telefonul anului 2013 - primește în final mult-așteptatul update Android 4.4.2 KitKat.

Prin intermediul capturilor de ecran primite la redacție, aflăm câteva detalii importante despre ce conține acesta nouă versiune de firmware a celor de la HTC. Suntem informați că există îmbunatățiri importante în cazul Android și remedieri de erori, totodată s-a lucrat la partea de securitate a sistemului de operare.

HTC One primește actualizarea la Android 4.4.2 KitKat chiar În aceste momente; Update confirmat În România

De asemenea ni se indică și un update pe pare de cloud printing și nu în ultimul rând eficientizarea conexiunii bluetooth pentru a susține mai multe interacțiuni media. Suntem informați și cu privire la eliminarea suportului pentru Flash Player din Browserul preinstalat WebKit!

Iată și datele oficiale ale acestui update:Versiune Android 4.4.2, Versiune HTC Sense 5.5, Număr Software 4.19.401.8, HTC SDK API 5.68.

Vă reamintesc că am prezentat acest terminal într-o recenzie cuprinzătoare aici, totodată în cazul în care vă întrebați cât costă el în principalele magazine online, găsiți informațiile în lista de după acest articol! Vă așteptam bineînțeles și pe forum pentru a ne pune la curent cu toate noutățile ce le aduce nouă versiune de OS pentru HTC One!

HTC One prețuri actualizate:

Mulțumim pentru informații tuturor celor care ni le-au trimis!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×