Allview F3 Sensy, un telefon dual SIM ieftin, cu ecran touch de 3.2 inchi (Video)

5.470 ori
<b>Allview F3 Sensy, un telefon dual SIM ieftin, cu ecran touch de 3.2 inchi (Video)</b>Cu câteva zile în urmă ne-a ajuns la Mobilissimo.ro un nou telefon Allview, încă un dual SIM al companiei romanești din spatele produselor cu același nume. Avem de-a face aici cu un telefon low end, cu ecran full touch și cu o interfață ce imita...

Cu câteva zile în urmă ne-a ajuns la Mobilissimo.ro un nou telefon Allview, încă un dual SIM al companiei romanești din spatele produselor cu același nume. Avem de-a face aici cu un telefon low end, cu ecran full touch și cu o interfață ce imita atât iOS, cât și Android.

Cel mai remarcabil lucru la acest device low end este funcția WiFi, iar în rest terminalul este unul clasic dual SIM pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mult pe un telefon. Handsetul vine cu câteva aplicatii preinstalate precum browserul Opera Mobile 10 sau softuri de instant messaging și puteți descărca mai multe din Apply Store, oferit de Allview. F3 Sensy măsoară 11.8 mm grosime, cântărește 90.6 grame, iar ecranul său touch măsoară 3.2 inchi în diagonală și suporta o rezoluție de 240 x 400 pixeli.

Allview F3 Sensy spate

Terminalul vine cu o memorie internă de 128 MB, din care 43 MB liberi și suporta carduri de până la 8 GB pentru extinderea capacității de stocare. La capitolul conectivitate, noul Allview vine cu GPRS, EDGE, Bluetooth 2.1, WiFi, micro USB 2.0. Există și o cameră în partea din spate, dar nu vă așteptați la performanțe deosebite de la senzorul de 3.2 megapixeli.

Bateria lui F3 Sensy este o unitate Li-Ion 1000 mAh, care oferă până la 320 de minute de convorbiri și 130 de ore de funcționare în standby. Telefonul se vinde la un preț accesibil de 369 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×