Nokia N9 primește prima actualizare importantă pentru MeeGo: PR1.1 disponibil pentru download

1.545 ori
<b>Nokia N9 primește prima actualizare importantă pentru MeeGo: PR1.1 disponibil pentru download</b>Faimosul Nokia N9, despre care s-a vorbit foarte mult în ultima vreme a primit și prima sa actualizare software importanta. Este vorba despre PR1.1, actualizare pentru MeeGo, care în ciuda faptului că are zilele numărate, continua să evolueze pe...

Faimosul Nokia N9, despre care s-a vorbit foarte mult în ultima vreme a primit și prima sa actualizare software importanta. Este vorba despre PR1.1, actualizare pentru MeeGo, care în ciuda faptului că are zilele numărate, continua să evolueze pe ultima sută de metri să își rezolve problemele.

Versiunea de software 20.2011.40-4 oferă câteva actualizări pentru softul lui N9, aducând pe telefon și posibilitatea de a citi taguri NFC și câteva imbunatiri ale sistemului de control audio. Mai avem la dispoziție și o nouă tastatura Swype, posibilitatea de a controla playerul audio direct din ecranul de blocare și câteva filtre de culoare pentru captura foto/video (alb/negru, sepia, vivid, negative, solarize).

Sincronizarea este acum mai rapidă și s-a implementat activ și anularea zgomotului de fond. în plus, utilizatorii au acum posibilitatea de a închide aplicațiile cu ușurință prin swipe în jos, disponibilă ca funcție standard pe telefon. Ce părere aveți despre N9 cu acest update, sau despre viitorul lui MeeGo care s-ar putea "reîncarna" într-un alt proiect Nokia?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×