Allview M1 Fusion, telefon dual SIM analizat complet (Video)

2.792 ori
<b>Allview M1 Fusion, telefon dual SIM analizat complet (Video)</b>Iata ca un nou handset al celor de la Allview (Visual Fan SRL - Brasov) a ajuns in mainile noastre si am reusit sa il analizam, avand in minte comparatia cu predecesorul S1 Tytan. Recenzia rezultata o puteti viziona in urmatorul clip video: &nbsp; &nbsp;...

Iata ca un nou handset al celor de la Allview (Visual Fan SRL - Brasov) a ajuns in mainile noastre si am reusit sa il analizam, avand in minte comparatia cu predecesorul S1 Tytan. Recenzia rezultata o puteti viziona in urmatorul clip video:

 
Avem de-a face, dupa cum va informam, cu un telefon de clasa medie, dual SIM, caruia ii lipseste conectivitatea 3G. Allview M1 Fusion opereaza in retele GSM 900/1800 MHz si soseste cu un display TFT de 2 inchi, cu recunoastere pentru scrisul de mana si rezolutie de 170 x 220 pixeli. Handsetul dispune si de o camera neimpresionanta de 1.3 megapixeli si de un difuzor care se poate face auzit de la o distanta destul de mare si va poate chiar asurzi.

Allview M1 Fusion vine cu un card de 1GB inclus in pachet, compensand memoria interna de 128 MB. Printre functiile de nivel mediu ale terminalului, dar destul de importante, se numara si MP3 playerul, radio-ul FM, o aplicatie pentru conversia unitatilor de masura, reportofon si o baterie Li-ion de 850 mAh, cu o viata destul de redusa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×