Allview M5 Music, un nou telefon dual SIM made in Romania

8.502 ori
<b>Allview M5 Music, un nou telefon dual SIM made in Romania</b>Compania brasoveana Visual Fan a anuntat recent lansarea telefonului dual SIM Allview M5 Music, un handset pe care il avem in teste si a carui recenzie o vom publica in curand. Intre timp puteti arunca o privire asupra recenziei lui Allview F1 X-perience,...

Compania brasoveana Visual Fan a anuntat recent lansarea telefonului dual SIM Allview M5 Music, un handset a carui galerie foto o puteti viziona la sfarsitul acestui articol. De asemenea proiectele viitoare sub brandul Allview mai includ doua telefoane noi, modelul S3 Lite si H1 Thin. Acestea vor debuta la finalul lunii septembrie.

Revenind la M5 Music, aflam ca terminalul vine cu un buton de apelare pentru fiecare SIM, iar in cursul testelor pe care le-am efectuat acest terminal s-a dovedit un music phone excelent. Singura obiectie este legata de tasta "2", care trebuie apasata cu unghia pentru a reda comanda utilizatorului. Iata lista de specificatii a lui M5 Music:

  • Display: 2.2 inchi
  • Memorie: card 2 GB
  • Camera: VGA, cu suport pentru captura video, functie lanterna
  • Alte dotari: difuzoare stereo, jack audio de 3.5 mm, player audio

Acest telefon este disponibil prin magazinele de specialitate din tara (Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, Universal 2002, Ilex GSM, din reteaua Selgros Cash&Carry), la pretul de 269 lei. In privinta viitoarelor modele Allview, aflam ca H1 Thin este un handset dual SIM, cu meniu 3D, un look business si tema customizabila.

Allview H1 Thin

Allview H1 Thin foloseste browserul Bolt si aplicatii din Allview Store, care vor personaliza terminalul dupa dorinta utilizatorului. In plus, acest model foloseste o camera de 3.2 megapixeli, un card de 16 GB si un jack audio de 3.5 mm. Allview S3 Lite, este un alt model nou dual SIM, gros de doar 8.5 mm si destinat publicului feminin.

Allview S3 Lite

S3 Lite vine cu o carcasa metalica, un display de 2.2 inchi si shortcuturi catre cele mai accesate functii. Si acest handset ofera acces la magazinul de aplicatii Allview, bazandu-se la randul sau pe browserul preinstalat Bolt. Mai aflam ca telefonul incorporeaza un senzor de miscare, o camera de 1.3 megapixeli, suport pentru tehnologia Java si un player audio si video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×