Huawei aduce telefoane Android de top in Romania, din aceasta toamna

Autor:  | Publicat în:  Huawei 4.785 ori
<b>Huawei aduce telefoane Android de top in Romania, din aceasta toamna</b>Huawei, companie despre care aflam ca pregateste primul sau handset Android 2.2 (Ideos U8150) a anuntat recent ca va lansa o serie de terminale Android de top in Romania, in aceasta toamna. Cel mai bine dotat model va fi Huawei U8800, handset care suporta...

Huawei, companie despre care aflam ca pregateste primul sau handset Android 2.2 (Ideos U8150) a anuntat recent ca va lansa o serie de terminale Android de top in Romania, in aceasta toamna. Cel mai bine dotat model va fi Huawei U8800, handset care suporta captura video HD, input multitouch si viteze de download de pana la 14 Mbps, dupa cum aflam dintr-un comunicat oficial de presa recent, primit prin intermediul lui Cristian Manafu.

Noile handseturi se vor incadra in 3 segmente de piata: terminale tip smartphone, terminale fashion si modele dual SIM. Revenind la modelele pregatite de Huawei pentru lansare, ele vor include handseturi precum Pulse U8220, deja disponibil in Germania prin T-Mobile, in vreme ce U8800 va rula Android 2.2, conform lui Jeff Wang, country manager Huawei pe Romania.

Un alt model Huawei cu Android la bord va fi U8300, destinat tinerilor si facand parte din categoria fashion. Terminalul include o tastatura QWERTY foarte comoda, ecran touch si client de Facebook si Twitter. Telefoanele dual SIM vor include modelul G6620, de asemenea dotat cu tastatura QWERTY si sosind cu un design premium.

Huawei aduce telefoane Android de top in Romania, din aceasta toamna

Huawei aduce telefoane Android de top in Romania, din aceasta toamna

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×