Allview M6 Stark, un nou telefon dual SIM cu preț accesibil și design robust

Autor:  | Publicat în:  Allview 6.006 ori
<b>Allview M6 Stark, un nou telefon dual SIM cu preț accesibil și design robust</b>Allview a anunțat un nou telefon dual SIM, modelul M6 Stark, care se încadrează în gama entry level. Acest terminal vine cu un MP3 player care reda sunet stereo și vine cu radio FM și camera foto, printre altele. Mai jos vedeți câteva imagini cu...

Allview a anunțat un nou telefon dual SIM, modelul M6 Stark, care se încadrează în gama entry level. Acest terminal vine cu un MP3 player care reda sunet stereo și vine cu radio FM și camera foto, printre altele. Mai jos vedeți câteva imagini cu telefonul și un clip video de prezentare al acestuia:

Allview M6 Stark suporta conectivitate GPRS, vine cu memorie externă de până la 16 GB și este un device robust și ușor de utilizat deoarece are un meniu intuitiv. Terminalul este compact, după cum vedeți, iar inserțiile metalice îi conferă un look deosebit. îl găsiți pe negru și alb la prețul de 179 de lei, atât prin Allview.ro, cât și în magazinele partnere. Dotările acestui telefon mai includ și Bluetooth 2.1 și o cameră de 1.3 megapixeli. Fotografiile pe care le realizați cu camera pot fi trimise prin Bluetooth sau MMS.

Același nou telefon Allview măsoară 12.7 mm în grosime, cântărește doar 52 de grame și vine cu un ecran TFT de 2 inch, difuzor puternic, agenda cu 300 de intrări și baterie Li-Ion de 950 mAh, ce oferă până la 270 de minute de convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×