Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 5 - 12 februarie: review Allview P2 Alldro, Chrome pentru Android, zvonuri MWC 2012

1.615 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 5 - 12 februarie: review Allview P2 Alldro, Chrome pentru Android, zvonuri MWC 2012</b>încă o săptămână de zvonuri despre telefoanele de la MWC 2012 a trecut, am mai publicat un review de telefon mobil cu preț accesibil și v-am oferit și primul link de download pentru Chrome for Android. în rest, au mai ajuns pe web câteva...

încă o săptămână de zvonuri despre telefoanele de la MWC 2012 a trecut, am mai publicat un review de telefon mobil cu preț accesibil și v-am oferit și primul link de download pentru Chrome for Android. în rest, au mai ajuns pe web câteva imagini cu noi telefoane și specificațiile lor.

10) Un presupus Samsung Galaxy S III flexibil își face apariția din nou în imagini

Am văzut atât de multe "variante" de Samsung Galaxy S III, încât atunci când va apărea telefonul real vom fi tentați să credem că și el este un zvon. Imaginea descoperită în ultima săptămână ne oferă un Galaxy S III flexibil, cu display mai mic de 4.6 inch și un look futurist. Aș prefera totuși cea mai realist și eventual cu procesor quad core...

9) Un nou telefon cu Android 4.0 își face apariția pe web, vine cu design de Incredible S

Un nou telefon cu Android 4.0 Își face apariția pe web, vine cu design de Incredible SSe pare că pe lângă HTC Ville și HTC Endeavor, mai avem un model nou de la producătorul asiatic. Acesta pare a fi un urmaș pentru HTC Incredible S, dacă ne luăm după designul părții din spate a carcasei. Handsetul rulează Android 4.0, vine cu LTE și un procesor dual core de 1.2 GHz. Varianta să americană s-ar putea numi Droid Incredible 3.

8) Cel mai subțire smartphone Samsung? Galaxy S III ar putea măsura 7 mm în grosime... tot nu vine la Mobile World Congress

Cel mai subțire smartphone Samsung? Galaxy S III ar putea măsura 7 mm În grosime... tot nu vine la Mobile World CongressDin nou informații și speculații cu privire la Samsung Galaxy S III. Cu această ocazie am aflat că noul terminal va fi unul ultra slim, cu o talie de 7 mm. Aceste detalii nu pot decât să ne consoleze, deoarece nu vom vedea prea curând acest handset într-o prezentare oficială. Vă reamintesc că Samsung a afirmat că nu avea vreo conferință la MWC 2012 și nici nu va prezenta noul model Galaxy S III în Barcelona... deci mai avem de așteptat.

7) Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II; ROM-ul oficial a ajuns pe web prematur! (Video)

Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II; ROM-ul oficial a ajuns pe web prematur! (Video)Am văzut Android Ice Creăm Sandwich rulând pe ASUS Transformer Prime, Motorola Xoom și Nexus S, evident prin actualizări oficiale. Neoficial, noul OS a apărut cam pe orice terminal modern de pe piață și chiar și pe modele mai vechi, că Galaxy S sau chiar HP TouchPad. Acum ROM-ul oficial cu ICS a ajuns pe Samsung Galaxy S îI, iar softul pare a fi finalizat și gata de debutul oficial, care va avea loc luna viitoare.

6) Telefoanele quad-core vor face legea la MWC Barcelona. Cele mai așteptate smartphone-uri

Telefoanele quad-core vor face legea la MWC Barcelona. Cele mai așteptate smartphone-uriColegul Emil Dragotă ne prezintă cele mai așteptate smartphone-uri pe care vom pune mâna la MWC 2012. Lista include atât handsetul LG X3, cât și pe HTC Endeavor (aka Edge), ambele handseturi quad core cu procesor Nvidia Tegra 3. Tot în Barcelona vor fi prezentate și noi modele precum Galaxy S îI Plus și poate și recent scăpatul pe web LG Fantasy, iar lista rămâne deschisă și pentru alte modele.

5) Review Allview P2 Alldro - surprinzător de bun în gama să de preț, cu unele adăugiri ale utilizatorului (Video)

Review Allview P2 Alldro - surprinzător de bun În gama să de preț, cu unele adăugiri ale utilizatorului (Video)Allview P2 Alldro are parte de o recenzie detaliată Mobilissimo.ro, în care aflați tot ce este de știut despre acest smartphone Android 2.3 cu preț accesibil. El ne oferă o cameră de 5 megapixeli, un procesor de 670 MHz, 256 MB RAM, WiFi, conectivitate 3G și 512 MB ROM. P2 Alldro costa 749 lei și este și un telefon dual SIM, printre altele.

4) Cum faci trecerea de la Android 4.0 la iPhone 4S - povestea unei experiențe

Cum faci trecerea de la Android 4.0 la iPhone 4S - povestea unei experiențeCu câteva zile în urma Slashgear ne oferea sugestii cu privire la trecerea de la un terminal Android 4.0 la iPhone 4S. Noi am disecat acest material și v-am prezentat ce au în comun cel mai nou iPhone și un Galaxy Nexus, de exemplu. Bară de notificări este un punct comun și am putea spune că și sistemul de multitasking, deși acesta se aplică în mod diferit pe handseturi. Pe Android 4.0 avem o listă verticală de preview-uri d aplicații, în vreme ce pe iPhone 4S avem o listă orizontală de softuri pe care le putem închide pur și simplu prin apăsarea unui X.

3) Exclusivitate: O listă cu ultimele firmware-uri pentru gama de telefoane HTC, a ajuns pe mâna Mobilissimo.ro

Exclusivitate: O listă cu ultimele firmware-uri pentru gama de telefoane HTC, a ajuns pe mâna Mobilissimo.roSe pare că articolul publicat de noi ieri a fost un hit, el incluzând o listă completă cu actualizările de firmware pentru toate telefoanele HTC. Lista a venit de la o sursă din cadrul HTC și poate oferi indicii cu privire la datele când vor sosi actualizările la Android 4.0 pe terminalele HTC compatibile.

2) Chrome pentru Android disponibil pentru download!

Chrome pentru Android disponibil pentru download!Chrome a primit în sfârșit și o versiune pentru Android, pe care o puteți descărca folosind chiar linkul din articolul nostru. Browserul arată bine, are o listă nelimitată de taburi, o interfață prietenoasă, posibilitate de sincronizare cu Chrome-ul de pe desktop și se încarcă foarte rapid. în sfârșit avem o alternativă pentru Firefox în varianta pentru Android, iar fanii Chrome vor fi încântați, mai ales cei care folosesc Chrome zilnic pe desktop.

1) Cât de importantă este dimensiunea ecranului în alegerea unui telefon mobil?

Cât de importantă este dimensiunea ecranului În alegerea unui telefon mobil?Pe primul loc în ultima săptămână în topul nostru se afla un editorial cu privire la alegerea telefoanelor mobile în funcție de dimensiunea ecranului. Diversitatea definește acum segmentul mobil, astfel că avem acces la terminale cu ecrane touch de la 3.2 inch, la 3.5, 3.7 inch, 4.2 inch, 4.7 inch și mai nou și 5.3 inch. Avem în acest material și un grafic al evoluției ecranelor telefoanelor mobile, de la display-ul de 2.6 inch al lui Nokia N95 la cel de 4 inch de pe Nexus S și la cel de 4.7 inch de pe HTC Titan.

Urmează încă o săptămână plină de știri și materiale originale Mobilissimo.ro, majoritatea despre iPad 3, telefoane și tablete de la MWC, gadgeturi quad core și vești inedite despre duelul dintre Apple și Samsung. Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×