Allview P4 Alldro Unboxing - primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România scos din cutie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 3.138 ori
<b>Allview P4 Alldro Unboxing - primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România scos din cutie (Video)</b>După ce v-am prezentat ieri un unboxing pentru tableta Google Nexus 7, astăzi e rândul unui nou telefon de la Allview să fie scos din cutie. Prezentat oficial în această lună, Allview P4 Alldro este o premieră, prin prisma faptului că e primul...

După ce v-am prezentat ieri un unboxing pentru tableta Google Nexus 7, astăzi e rândul unui nou telefon de la Allview să fie scos din cutie. Prezentat oficial în această lună, Allview P4 Alldro este o premieră, prin prisma faptului că e primul smartphone dual SIM din România cu ecran Super AMOLED Plus.

Acest model vine pe alb sau negru și costă 1299 lei. Din start remarc o serie de asemănări cu Samsung Galaxy S II, de la tipul ecranului, la rezoluție (480 x 800) și modul în care arata capacul bateriei și zona camerei. Allview P4 Alldro vine cu o pereche de căști peste medie în cutia sa (cu clips și telecomanda), un manual gros, cablu USB și încărcător, plus Bitdefender Mobile Security preinstalat. Handsetul măsoară 9.8 mm în grosime și cântărește 118 grame.

Allview P4 Alldro Unboxing - primul smartphone dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus din România scos din cutie (Video)

Terminalul folosește 512 MB RAM, 2 GB memorie flash, are și slot microSD și o baterie Li-Ion de 1600 mAh, pe care o vedeți scoasă din cutie în unboxing-ul video de mai jos. înăuntrul acestui nou venit se afla un CPU Cortex A9 de 1 GHz, iar ca OS avem Android 4.0 ICS, cu iconuri personalizate, după cum vedeți. Rețineți că acesta este un model dual SIM, care permite primirea de apeluri pe SIM 2 atunci când faceți trafic de date pe SIM 1 și viceversa. Cu mai multe detalii revenim în recenzia de săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×