Samsung GALAXY Camera - lansare pe 26 noiembrie În România

1.607 ori
<b>Samsung GALAXY Camera - lansare pe 26 noiembrie În România</b>Agenția de PR care se ocupă de contul Samsung a trimis o invitație de presă sub formă de teaser pentru data de 26 noiembrie. Actorul Andi Vasluianu va prezenta rezultatele sale cu un gadget misterios ce l-a însoțit în ultimele două săptămâni...

Agenția de PR care se ocupă de contul Samsung a trimis o invitație de presă sub formă de teaser pentru data de 26 noiembrie. Actorul Andi Vasluianu va prezenta rezultatele sale cu un gadget misterios ce l-a însoțit în ultimele două săptămâni și cu ajutorul căruia a editat fotografiile direct pe device și de acolo le-a uploadat pe Facebook.

M-am uitat puțin pe profilul său de Facebook și imediat am realizat că acel gadget poate fi Samsung GALAXY Camera. Mâine vă voi confirma și aduc primele impresii legate de jucăria Samsung ce a impresionat la IFA Berlin 2012.

Câteva detalii legate de Samsung GALAXY Camera:

  • senzor BSI CMOS de 16 Megapixeli, filmează la 1080p cu 30 fps, filmează și cu 120 fps cu 720x480 pixeli;
  • display de 4.8 inch cu rezoluție HD și tehnologie Super AMOLED;
  • procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.1 Jelly Bean;
  • 3G / 4G, Wi-Fi în toate standardele, HDMI, GPS, GLONASS;
  • baterie de 1650 mAh, 305 gr. și 19.1 mm grosime.

în Marea Britanie costă în jur de 400 de lire sterline. Mă aștept ca și în România să depășească 2000 de lei, dar nu peste pragul a 3000 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×