Allview P5 Mini unboxing: scoatem din cutie un model low end cu Android 4.0 (Video)

2.630 ori
<b>Allview P5 Mini unboxing: scoatem din cutie un model low end cu Android 4.0 (Video)</b>După unboxingul lui Allview P6, pe care vi l-am prezentat recent, iată că mai avem un terminal Allview în teste și anume Allview P5 Mini. Acest telefon costă 549 lei și este un terminal dual SIM low end, după cum o arată și dotările sale, care...

După unboxingul lui Allview P6, pe care vi l-am prezentat recent, iată că mai avem un terminal Allview în teste și anume Allview P5 Mini. Acest telefon costă 549 lei și este un terminal dual SIM low end, după cum o arată și dotările sale, care includ un CPU single core.

Acest telefon rulează Android 4.0.4, a fost lansat în luna noiembrie și a ajuns în sfârșit și la noi. El măsoară 11.2 mm, cântărește 162.2 grame, fiind deci destul de greu și butucănos. Procesorul sau este un Cortex A9 de 1 GHz, iar acest handset folosește un ecran TFT LCD de 3.95 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli, cu protecție Gorilla Glass. în cutia sa se afla manualul, codul pentru Bitdefender Mobile Security, o folie de protecție pentru ecran, încărcătorul și căștile deja clasice pentru un Allview.

P5 Mini folosește 4 GB memorie internă, dintre care 2 GB disponibili pentru utilizator, plus 512 MB RAM, radio FM cu RDS și amplificator audio Yamaha. Camera sa principală din spate este de 3.2 megapixeli, iar cea frontală de 0.3 MP. Ca baterie avem o unitate Li-Ion de 1700 mAh, iar Allview ne promite 300 de minute de convorbiri prin intermediul acesteia. Revenim cât de curând cu un review complet pentru acest device!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×