Allview S1 Tytan se intoarce intr-o recenzie video completa!

6.211 ori
<b>Allview S1 Tytan se intoarce intr-o recenzie video completa!</b>Va promiteam in urma cu o luna o recenzie video a telefonului&nbsp;Allview S1 Tytan si iat-o in sfarsit disponibila prin intermediul serviciului de video sharing Viddler. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a vizualiza clipul si retineti ca Vidller va...

Va promiteam in urma cu o luna o recenzie video a telefonului Allview S1 Tytan si iat-o in sfarsit disponibila prin intermediul serviciului de video sharing Viddler. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a vizualiza clipul si retineti ca Vidller va permite sa comentati pe seama recenziei in timp real, dand click pe trackline-ul clipului:

Exista si o modificare (in bine) de la ultima mentiune a acestui handset si anume una care consta in scaderea pretului sau, de la 650 RON la 599 RON. Puteti achizitiona telefonul de aici si trebuie sa va reamintim ca avem de-a face cu un Dual Sim lansat in Romania in luna aprilie. Allview S1 Tytan este un slider fabricat in Romania ce soseste cu un display TFT si suport pentru carduri microSD, toate intr-o carcasa groasa de doar 20.1 mm.

Per total ne-a impresionat placut playerul audio al acestui terminal, iar melomanii vor fi entuziasmati, in special daca stocheaza discografii intregi pe cardul de memorie. Interfata isi face treaba bine si va veti obisnui usor cu ea, iar clipurile video si imaginile din memoria telefonului sunt usor de vizualizat fiind afisate sub forma de thumbnailuri. De ajuns cu detaliile, va lasam sa urmariti prezentarea video a lui Allview S1 Tytan si speram ca Visual Fan SRL ne mai incante cu astfel de telefoane.

Recenzie video Allview S1 Tytan:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×