Allview Speed Quad, prima tabletă din portofoliul brașovenilor ce se va bucura de Android Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Allview 573 ori
<b>Allview Speed Quad, prima tabletă din portofoliul brașovenilor ce se va bucura de Android Lollipop</b>Spre surprinderea tutoror, acum c&acirc;teva minute cei de la Allview au anunțat primul update la Android 5.0 Lollipop pentru una dintre tabletele comercializate, mai precis pentru modelul Speed Quad. Acest device de 7 inch cu dotări modeste este...

Spre surprinderea tutoror, acum câteva minute cei de la Allview au anunțat primul update la Android 5.0 Lollipop pentru una dintre tabletele comercializate, mai precis pentru modelul Speed Quad. Acest device de 7 inch cu dotări modeste este disponibil în acest moment la un preț de doar 199 lei.

Astfel, brașovenii ne demonstrează faptul că echipa de suport software lucrează din plin în aceste momente pentru ca utilizatorii de terminale Allview să fie la curent cu cele mai noi versiuni Android și funcțiile aduse de către acestea. Aflați că și smartphone-ul P5 Life va primi în curând Lollipop.

De asemenea, lista de tablete și smartphone-uri ce vor beneficia de Android 5.0 se va îmbogăți în viitoarele luni, moment în care vom primi și un telefon din gama Soul cu această versiune preinstalată din fabrică. Mai multe detalii despre tableta Speed Quad puteți găsi chiar aici pe noul site Allview.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×