Smartphone-ul Allview cu scanner de amprente va sosi și cu îmbunătățiri pe partea software; iată a 2-a imagine teaser!

Autor:  | Publicat în:  Allview 421 ori
<b>Smartphone-ul Allview cu scanner de amprente va sosi și cu îmbunătățiri pe partea software; iată a 2-a imagine teaser!</b>După ce aseară vă prezentam o primă imagine teaser pentru smartphone-ul Allview cu scanner de amprente ce urmează a fi lansat cel mai probabil la Mobile World Congress &icirc;n Barcelona, iată că acum primim un alt material ce ne dezvăluie faptul...

După ce aseară vă prezentam o primă imagine teaser pentru smartphone-ul Allview cu scanner de amprente ce urmează a fi lansat cel mai probabil la Mobile World Congress în Barcelona, iată că acum primim un alt material ce ne dezvăluie faptul că terminalul în cauză va pune accent și pe partea software.

Astfel, remarcăm o modificare de ordin estetic aplicată aplicației de galerie foto, aceasta oferindu-ne acum posibilitatea de alegere a modului de afișare a fotografiilor, cât și editarea acestora prin utilizarea unor template-uri prestabilite și a unor rame pentru ocazii speciale ca și o aniversare.

Din punct de vedere hardware, noul smartphone Allview ne-ar putea aduce un display de peste 5 inch, un procesor cu 4 nuclee, cât și o cameră foto performantă însoțită de către un bliț dual. De asemenea, pe lângă senzorul de amprente și camera foto, un alt atuu al acestui device va fi cel mai probabil și prețul. Ce alte specificații credeți că vom mai primi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×