Allview X1 Xtreme va face În curând trecerea la Android 4.4 KitKat

1.609 ori
<b>Allview X1 Xtreme va face În curând trecerea la Android 4.4 KitKat</b>După câte aflăm astăzi chiar din partea celor de la Allview, smartphone-ul X1 Xtreme se pregătește pentru trecerea la Android 4.4 KitKat cât de curând, acest update urmând a se face manual de către utilizator. Pentru a verifica situația...

După câte aflăm astăzi chiar din partea celor de la Allview, smartphone-ul X1 Xtreme se pregătește pentru trecerea la Android 4.4 KitKat cât de curând, acest update urmând a se face manual de către utilizator. Pentru a verifica situația update-urilor, Allview ne pune la dispoziție o secțiune pe site denumită Update, ce poate fi accesată de aici.

La ora actuală, Allview X1 Xtreme încă este cel mai performant device din portofoliul brașovenilor, acesta sosind la pachet cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.15 GHz și cu 3 GB memorie RAM. Totodată, smartphone-ul ne oferă și o cameră foto de 16 megapixeli ce ne-a surprins plăcut în cadrul testelor realizate aici la Mobilissimo.

Nu uităm nici de acustica Yamaha și DTS, sunetul fiind unul dintre punctele forte ale acestui device de tip phablet. în acest moment, Allview X1 Xtreme are parte de o reducere de 12% prin intermediul eMAG și poate fi achiziționat la prețul de 1.399 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×