Allview X5 Soul Pro primeşte dată de lansare şi aflăm noi detalii despre funcţiile AI, respectiv System Manager

1.081 ori
<b>Allview X5 Soul Pro primeşte dată de lansare şi aflăm noi detalii despre funcţiile AI, respectiv System Manager</b>După o serie de teasere ce ne-au fost prezentate în ultima lună, Allview decide ca astăzi să dezvăluie data la care va prezenta noul său flagship numit X5 Soul. Este vorba despre 14 iunie, o zi în care vom face cunoștiință cu terminalul ce aduce

Allview X5 Soul Pro a avut parte până acum de câteva teasere şi iată-l în sfârşit pe flagshipul Allview din 2018 primind şi detalii legate de data sa de lansare. Terminalul bazat pe AI va sosi pe 14 iunie, iar azi aflăm extra informaţii despre funcţionalitatea sa AI şi System Manager.

Am aflat în ultima lună ca terminalul va avea o cameră duală cu AI şi capacitate de fotografiere low light deosebită. Judecând după mostra prezentată de Allview, terminalul va avea cel puţin o cameră de 16 megapixeli (in cadrul setupului dual). Vine cu procesor MediaTek Helio P60 cu AI, ecran cu breton care se poate ascunde uşor şi navigare prin gesturi swipe prin interfaţă.

Folosind inteligența artificială, telefonul va optimiza utilizarea de resurse hardware, software şi a traficului de date. Totul se face cu ajutorul lui System Manager. La bord avem un procesor de 12 nm, cu tehnologii CorePilot şi NeuroPilot, plus AI. System Manager are rolul de a reduce consumul de energie cu peste 20% şi a optimiza utilizarea de memorie şi resurse ale procesorului.

Există şi o modalitate de a gestiona task-urile, alarmele în funcţie de importanța lor, comutarea modului de vizualizare (Blue Light Defender) şi limitarea proceselor din fundal. Allview X5 Soul Pro vine cu o baterie de 3000 mAh, încărcare wireless şi port USB Type-C. Rămâne să aflăm mai multe despre device, inclusiv preţul, cantitatea de RAM şi dotările camerelor pe 14 iunie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×