Alo, cat e ceasul? Ceas telefon de la Alcatel

3.451 ori
<b>Alo, cat e ceasul? Ceas telefon de la Alcatel</b>Inainte de a afirma ca avem de-a face cu un OT-E220A sau OT-E225A, de la Alcatel trebuie sa ne intrebam daca astfel de concepte vor trece vreodata dincolo de usile departamentului de creatie. Mai grav este cand un astfel de gadget apare pe coperta unui...

Inainte de a afirma ca avem de-a face cu un OT-E220A sau OT-E225A, de la Alcatel trebuie sa ne intrebam daca astfel de concepte vor trece vreodata dincolo de usile departamentului de creatie.

Mai grav este cand un astfel de gadget apare pe coperta unui manual al unui terminal de la Alcatel, fara nici o legatura cu acesta. Sa fie o metoda de a atrage publicul prin plasarea unor terminale-concept pe coperta unor manuale ale telefoanelor standard? Poate avem de-a face cu o greseala catastrofala in departamentul foto al companiei si cineva a dat copy/paste unor concepte fix pe o coperta de manual.

Neavand decat poza de mai sus pentru a specula, ramane doar sa o observam cu atentie si putem vedea cateva luminite indicatoare plasate imediat sub fata gadgetului. Acea mica deschidere de deasupra cifrelor poate fi un speakerphone, mai practic decat cel de la Sony Ericsson MBW-100 si mai elegant decat cel al terminalului m300 Mobile Watch. .

Confuzie la Alcatel? Alo, ne poate cineva spune "cat este ceasul"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×