Noi terminale BlackBerry 10 fotografiate: BB Laguna/Lisbon și London

1.232 ori
<b>Noi terminale BlackBerry 10 fotografiate: BB Laguna/Lisbon și London</b>De obicei când avem parte de imagini în premieră cu un smartphone BlackBerry de nouă generație îl definim generic drept BlackBerry L Series. Aflați că acel "L" reprezintă prima literă din numele său de cod, cum e cazul lui BlackBerry...

De obicei când avem parte de imagini în premieră cu un smartphone BlackBerry de nouă generație îl definim generic drept BlackBerry L Series. Aflați că acel "L" reprezintă prima literă din numele său de cod, cum e cazul lui BlackBerry Laguna/Lisbon și BlackBerry London, înfățișate în imaginea de mai jos.

Din câte știu London va fi flagship-ul BB 10 OS, lansat undeva pe la începutul anului viitor, poate chiar la final de ianuarie. Observați că London are bateria plasată mai sus,în vreme ce Laguna are parcă senzorul camerei cu o idee mai mare. Interesantă este și plasarea diferită a locașului pentru SIM și card microSD la cele două modele și chiar și plasarea opusă a pinilor bateriei. Aflați că BlackBerry London e un telefon GSM, deci va ajunge și la noi, în vreme ce Lisbon/Laguna e un model CDMA, deci destinat pieței din SUA.

Noi terminale BlackBerry 10 fotografiate: BB Laguna/Lisbon și London

Avem și o imagine cu o comparație între iPhone 5 și BlackBerry London, iar mărimea acestuia din urmă mă duce cu gândul la un Motorola Droid RAZR dintr-un motiv sau altul. Ar fi prea devreme pentru concluzii, dar parcă ecranul lui iPhone 5 e mai luminos decât cel al lui BlackBerry London... în fine, concluziile le tragem în ianuarie când vedem și marea lansare a lui BB 10 OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×