Pliabilul Intel duce iar cu gândul la un Surface Phone / Andromeda; Are şi stylus în noi randări

946 ori
<b>Pliabilul Intel duce iar cu gândul la un Surface Phone / Andromeda; Are şi stylus în noi randări</b>În general producătorii de procesoare şi componente rămân pe segmentul lor, dar din când în când epatează cu câte un reference design. Am văzut astfel de terminale la Qualcomm şi acum vedem unul şi la Intel, sub formă

În general producătorii de procesoare şi componente rămân pe segmentul lor, dar din când în când epatează cu câte un reference design. Am văzut astfel de terminale la Qualcomm şi acum vedem unul şi laIntel, sub formă de randări ale unui device pliabil.

Pliabil Intel

2019 e clar anul pliabilelor, deşi lipsa lor de la CES 2019 nu a fost de bun augur (în afară de FlexPai). Device-urile au fost păstrate pentru MWC 2019 probabil. Azi descoperim o serie de randări de la Letsgodigital.org pentru un pliabil Intel care aduce cu un Surface Phone/Andromeda. Spre deosebire de celelalte terminale similare, acesta are Windows la bord, nu Android.

Pliabil Intel

Se pare că produsul este realizat în parteneriat cu Microsoft, deci ar putea fi până la urmă un soi de Surface Phone. Randările sunt bazate pe un nou brevet Intel, deci sunt inspirate de ceva aflat în pregatire. Rezultatul aminteşte de telefonul Xiaomi cu 3 ecrane, care a tot scăpat în ultima vreme. Senzorii şi camerele sunt integrate complet în panoul ecranului şi avem şi o fantă specială pentru stylus.

Pliabil Intel

Balamalele sunt foarte discrete, iar muchiile curbate. Fiecare secţiune are 2 camere, deci 6 în total. Vedem şi diferite moduri de desfacere ale terminalului, de la laptop, la tent/stand (cel triunghiular), ca o tabletă cu două ecrane şi ca una cu 3 ecrane deschise. Îmi place că acest device nu este excesiv de gros în mod smartphone, când două ecrane sunt pliate în spate.

Pliabil Intel

Pe de altă parte mă intrigă faptul că vedem un soi de Windows 10 Mobile aici, care nu prea mai există de facto. Nu garantăm că va exista acest produs, mai ales că Surface Phone e în standby şi teoretic anulat de vara trecută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×