Amazon pregătește o serie de noi smartphone-uri, inclusiv unul cu ecran 3D (Zvon)

1.017 ori
<b>Amazon pregătește o serie de noi smartphone-uri, inclusiv unul cu ecran 3D (Zvon)</b>Se vorbește de prea mult timp despre smartphone-uri Amazon, de aproximativ 2 ani și ca de obicei nu iese fum fără foc. Problema e selling point-ul acestor telefoane, pe care sincer să fiu nu îl văd... Ei bine, se pare că Amazon ar lua în calcul o...

Se vorbește de prea mult timp despre smartphone-uri Amazon, de aproximativ 2 ani și ca de obicei nu iese fum fără foc. Problema e selling point-ul acestor telefoane, pe care sincer să fiu nu îl văd... Ei bine, se pare că Amazon ar lua în calcul o resurecție a ecranelor 3D pe handseturi.

Dacă display-urile cu grafică tridimensională nu s-au bucurat de succes pe tablete și telefoane, cel puțin cele produse de LG, Amazon vrea să mai dea o șansă tehnologiei 3D, dacă ne luăm după zvonuri. HTC EVO 3D a avut un succes moderat, dar și de acel model am uitat destul de rapid. Wall Street Journal afirma cu siguranță că Amazon pregătește telefoane mobile, dar și un device pentru streaming audio.

Revenind la handsetul cu ecran 3D, el ar oferi grafică tridimensională fără a necesita ochelari speciali. în plus, noul device va folosi "tehnologie de detectare a retinei", pentru a crea imagini care par a "pluti" deasupra ecranului. Prototipuri de telefoane de acest gen există deja în laboratoarele Amazon, se pare, sub denumirile de Project A, B, C și D, deci ni se pregătește un cvartet. Ați cumpăra un astfel de model?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×