i-mate Intelegent, un telefon care rulează Windows 8 și vine cu dock special

1.222 ori
<b>i-mate Intelegent, un telefon care rulează Windows 8 și vine cu dock special</b>E drept ca Intelegent nu e cel mai inspirat nume pentru un smartphone, dar se pare că firma i-mate a ales această denumire pentru un terminal care rulează Windows 8. E drept că am mai văzut telefoane cu Windows 8 și nu Windows Phone, dar astfel de...

E drept ca Intelegent nu e cel mai inspirat nume pentru un smartphone, dar se pare că firma i-mate a ales această denumire pentru un terminal care rulează Windows 8. E drept că am mai văzut telefoane cu Windows 8 și nu Windows Phone, dar astfel de modele sunt foarte rare.

Vă recomand precauție maximă dacă vă tentează un astfel de terminal, deoarece istoria companiei din spatele său e înțesată cu fraude și delapidări. în fine, i-mate Intelegent se va lansa la vară, la prețul de 750 de dolari și va veni cu suport pentru conectivitate CDMA și GSM. Terminalul va fi disponibil și într-o variantă mai scumpă, cu docking station și tableta (practic un ecran care va primi transmisie wireless de la telefon). Prețul unui astfel de pachet este de 1600 de dolari.

i-mate Intelegent

Specificațiile lui Intelegent includ un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM, 64 GB memorie internă și o baterie de 3000 mAh, plus cameră principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Că procesor avem un Intel Z2750 Clover Trail, pe care îl găsim și pe tabletele Acer Iconia W510 și Samsung ATIV Smart PC. Oare acest model are aprobarea oficială de la Intel și oare se poate avea încredere în această companie?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×