Ambalajul lui iPhone 6s fotografiat destul de clar înaintea lansării de azi

1.711 ori
<b>Ambalajul lui iPhone 6s fotografiat destul de clar înaintea lansării de azi</b>Peste doar c&acirc;teva ore iPhone 6s devine realitate şi aflăm toate detaliile despre generaţia "s" cea nouă de terminal mobil Apple. Inevitabil pe ultima sută de metri au loc cele mai mari scăpări şi mai jos puteţi vedea imagini cu ambalajul...

Peste doar câteva ore iPhone 6s devine realitate şi aflăm toate detaliile despre generaţia "s" cea nouă de terminal mobil Apple. Inevitabil pe ultima sută de metri au loc cele mai mari scăpări şi mai jos puteţi vedea imagini cu ambalajul noului smartphone.

iPhone 6s şi 6s Plus vor păstra formatul de design al predecesorilor, lucru confirmat şi de imaginea de pe ambalaj. Nici cutia nu pare a fi foarte diferită de ambalajul lui iPhone 6 şi sincer să fiu imaginea afişată pe ecranul handsetului nu mi se pare prea emoţionantă sau unică în vreun fel. De remarcat culoarea marginilor noului terminal, o nuanţă de auriu care duce mai degrabă cu gândul la rose gold, decât la auriul clasic.

Ambalajul lui iPhone 6s

Pentru noile modele iPhone aşteptăm o carcasă din aluminiu mai solid, o cameră de 12 megapixeli cu captura video 4K, mai mult RAM, procesor Apple A9 şi ecran cu suport Force Touch/3D Touch. iOS 9 se va afla la bord, cu funcţionalitate Hey Siri always on şi probabil vom vedea şi o îmbunătăţire a camerei selfie. Nu e exclus să primim şi o nouă generaţie de căşti la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×