Telefonul Nokia cu forma schimbatoare, un concept inedit

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.869 ori
<b>Telefonul Nokia cu forma schimbatoare, un concept inedit</b>BloodRabbit, un utilizator al Product Design Forums a creat un handset Nokia interesant, dotat cu un display care isi schimba forma. Proiectul ShapeShift este bazat pe principiul cuburilor de gheata, care se solidifica luam forma mediului care le...

BloodRabbit, un utilizator al Product Design Forums a creat un handset Nokia interesant, dotat cu un display care isi schimba forma. Proiectul ShapeShift este bazat pe principiul cuburilor de gheata, care se solidifica luam forma mediului care le inconjoara.

Nokia ShapeShift include un ecran compus din 2 straturi, care va inlocui clasicul display bazat pe pixeli. Unul dintre straturi este flexibil, iar celalalt este fabricat dintr-un material mai dur, in vreme ce intre acestea se afla un lichid special, cu aceleasi proprietati de refractie ca si straturile display-ului.

Miscand lichidul intre straturi sunt create formele unor taste pe suprafata ecranului acestui Nokia, permitandu-i utilizatorului sa interactioneze cu handsetul. Telefonul masoara 11 x 5.5 x 1.2 cm si cantareste 125 de grame, iar display-ul are o diagonala impresionanta de 4 inchi. Va ramane ShapeShift doar un proiect, sau il va lua Nokia in calcul pentru urmatorul sau terminal cu touchscreen? Spunem "urmatorul" deoarece primul este handsetul XpressMedia, care si-a facut recent aparitia pe Internet.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×