Android 2.0 va sosi pe primul smartphone Sony Ericsson dotat cu OS-ul Google

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.173 ori
<b>Android 2.0 va sosi pe primul smartphone Sony Ericsson dotat cu OS-ul Google</b>In vreme ce Android 1.5 nici nu s-a lansat bine, Sony Ericsson discuta deja despre Android 2.0 si ne surprinde implicarea acestui brand, care nici macar nu a lansat inca un telefon dotat cu OS-ul celor de la Google. Conform ePrice, Peter Ang,...

In vreme ce Android 1.5 nici nu s-a lansat bine, Sony Ericsson discuta deja despre Android 2.0 si ne surprinde implicarea acestui brand, care nici macar nu a lansat inca un telefon dotat cu OS-ul celor de la Google.

Conform ePrice, Peter Ang, vicepresedintele sectiunii de marketing de la Sony Ericsson ar fi afirmat recent ca primul telefon al companiei care va rula Android, va sosi cu versiunea 2.0 la bord. Aflam si ca handsetul va avea "un stil unic, marca Sony Ericsson", ceea ce poate sa insemne ca vom vedea o noua interfata a lui Android, customizata de SE.

Nu cunoastem inca data de lansare a acestui smartphone Sony Ericsson Android 2.0, dar stim ca ea va avea loc in viitorul apropiat. Pe langa dezvoltarea de terminale Android, Sony Ericsson va continua sa produca handseturi Windows Mobile si Symbian, ultimul OS fiind chiar utilizat pe terminale reusite, cum este Idou, primul telefon cu camera de 12 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×