Terminalul care te recunoaste dupa postura mainii - un nou patent Apple?

Autor:  | Publicat în:  Design projects 830 ori
<b>Terminalul care te recunoaste dupa postura mainii - un nou patent Apple?</b>Patentele Apple sunt atat de multe si unele atat de inutile, incat nimic nu ne mai surprinde. De aceasta data aflam ca gigantul din Cupertino a patentat o tehnologie care recunoaste felul in care utilizatorul tine in mana un anumit gadget. &nbsp;...

Patentele Apple sunt atat de multe si unele atat de inutile, incat nimic nu ne mai surprinde. De aceasta data aflam ca gigantul din Cupertino a patentat o tehnologie care recunoaste felul in care utilizatorul tine in mana un anumit gadget.

Recunoasterea are loc folosind senzori capacitivi si este destinata terminalelor, pentru autentificarea utilizatorului lor initial. In plus, de indata ce gadgetul isi va recunoaste posesorul, el isi va adapta setarile si functiile butoanelor la preferintele sale. Patentul nu pare prea original sau inedit, dar avantajul este reprezentat de faptul ca puteti trece un terminal in mana dreapta sau stanga si butoanele sale se vor adapta imediat la schimbare.

Este vorba in special de taste virtuale si acest patent ne duce cu gandul imediat la un iPhone 5, dotat cu o asemenea tehnologie. Avand in vedere faptul ca Apple ne recomanda sa tinem iPhone 4 intr-un anumit fel, daca telefonul sau ar fi fost bazat pe acest patent, probabil nu ne-ar mai fi recunoscut mana dupa anuntul oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×