Android 2.2 disponibil pe Samsung Galaxy S... printr-o scapare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.317 ori
<b>Android 2.2 disponibil pe Samsung Galaxy S... printr-o scapare</b>Aflasem cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste update-ul la Android 2.2 pentru smartphone-ul Galaxy S, dar acesta ar urma sa fie disponibil de abia in septembrie... sau poate ca nu? Iata ca update-ul Froyo a fost descoperit pe web, prin intermediul...

Aflasem cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste update-ul la Android 2.2 pentru smartphone-ul Galaxy S, dar acesta ar urma sa fie disponibil de abia in septembrie... sau poate ca nu? Iata ca update-ul Froyo a fost descoperit pe web, prin intermediul obisnuitelor scapari care ne plac atat de mult aici la Mobilissimo.ro.

Ca in cazul majoritatii ROM-urilor scapate pe web/hackuite/portate, Froyo pentru Galaxy S vine cu numeroase probleme si am putea avea de-a face cu o versiune beta, dupa cum afirma Engadget. Aparent, software-ul este destinat variantei europene a lui Galaxy S, deci daca doriti sa va asumati riscul, puteti incarca un update, folosind informatiile de aici.

Cei care au testat acest nou software afirma ca se simte o imbunatatire clara a performantei GPS-ului de pe Galaxy S, dar procesul de update este destul de minutios si greoi pentru utilizatorul de rand.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×