Android 2.2 disponibil pe Samsung Galaxy S... printr-o scapare

1.379 ori
<b>Android 2.2 disponibil pe Samsung Galaxy S... printr-o scapare</b>Aflasem cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste update-ul la Android 2.2 pentru smartphone-ul Galaxy S, dar acesta ar urma sa fie disponibil de abia in septembrie... sau poate ca nu? Iata ca update-ul Froyo a fost descoperit pe web, prin intermediul...

Aflasem cu cateva zile in urma ca Samsung pregateste update-ul la Android 2.2 pentru smartphone-ul Galaxy S, dar acesta ar urma sa fie disponibil de abia in septembrie... sau poate ca nu? Iata ca update-ul Froyo a fost descoperit pe web, prin intermediul obisnuitelor scapari care ne plac atat de mult aici la Mobilissimo.ro.

Ca in cazul majoritatii ROM-urilor scapate pe web/hackuite/portate, Froyo pentru Galaxy S vine cu numeroase probleme si am putea avea de-a face cu o versiune beta, dupa cum afirma Engadget. Aparent, software-ul este destinat variantei europene a lui Galaxy S, deci daca doriti sa va asumati riscul, puteti incarca un update, folosind informatiile de aici.

Cei care au testat acest nou software afirma ca se simte o imbunatatire clara a performantei GPS-ului de pe Galaxy S, dar procesul de update este destul de minutios si greoi pentru utilizatorul de rand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×