Windows Phone 7 versus iPhone 4 (iOS 4) si Android 2.2: comparatie intre browsere web (Video)

2.272 ori
<b>Windows Phone 7 versus iPhone 4 (iOS 4) si Android 2.2: comparatie intre browsere web (Video)</b>Cei de la Pocketnow.com, cunoscuti pentru clipurile in care compara diferite smarpthone-uri de top au realizat o noua astfel de comparatie, de aceasta data incluzand si un terminal Windows Phone 7 in testele lor. Astfel, putem vedea in actiune browserele...

Cei de la Pocketnow.com, cunoscuti pentru clipurile in care compara diferite smarpthone-uri de top au realizat o noua astfel de comparatie, de aceasta data incluzand si un terminal Windows Phone 7 in testele lor. Astfel, putem vedea in actiune browserele web de pe un terminal LG cu WP7 la bord, versus un iPhone 4 cu iOS 4 si Nexus One cu Android 2.2.

De remarcat faptul ca telefonul LG este doar un prototip, iar platforma Windows Phone 7 nu este disponibila in varianta sa finala. Internet Explorer Mobile ne uimeste inca din start prin intermediul unor taburi foarte usor de utilizat si care se vor incarca in vreme ce deschideti alte taburi si navigati pe web. Scrollingul e fluid in acest browser, care suporta si pinch to zoom.

Din pacate, noul IE Mobile nu beneficiaza de suport Flash sau HTML5 deocamdata, dar ramane ca Microsoft sa le implementeze in urmatoarele luni. Testele celor de la Pocketnow implica cele 3 terminale despre care v-am vorbit si sunt destul de simple, ele masurand viteza cu care se incarca anumite site-uri pe aceste telefoane.

Este vorba despre Pocketnow.com, Engadget.com si Amazon.com. In primul test, Windows Phone 7 se descurca excelent, incarcand primul site-ul, dar in cazul lui Engadget.com si Amazon, browserul de pe platforma Microsoft ramane in urma competitorilor sai. Am observa in clipul celor de la Pocketnow ca Android 2.2 are tendinta de a suferi de lag in timpul scrollingului sau zoomingului, in vreme ce iPhone 4/iOS 4 nu incarca in totalitate paginile si afiseaza zone gri in asteptarea incarcarii.

Rotirea ecranului este un alt capitol la care Windows Phone 7 sufera, acest duel fiind castigat pe rand de catre Nexus One si iPhone 4, atunci cand sunt comparate cu prototipul LG. Concluzia este ca browserul din WP7 este promitator, iar daca i se adauga Flash, HTML 5 si se lucreaza putin la viteza sa, el are toate sansele sa fie cel mai bun browser mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×