Produse evoMAG.ro

Android 2.2 pe Samsung Galaxy S din 11 noiembrie; data finala confirmata!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.826 ori
<b>Android 2.2 pe Samsung Galaxy S din 11 noiembrie; data finala confirmata!</b>Dupa speculatii si numeroase amanari, am aflat in sfarsit si data finala la care se va realiza update-ul Froyo al lui Samsung Galaxy S. Terminalul va beneficia de Android 2.2 dupa saptamani bune de asteptari incepand cu 11 noiembrie. Cel putin operatorii...

Dupa speculatii si numeroase amanari, am aflat in sfarsit si data finala la care se va realiza update-ul Froyo al lui Samsung Galaxy S. Terminalul va beneficia de Android 2.2 dupa saptamani bune de asteptari incepand cu 11 noiembrie. Cel putin operatorii din Marea Britanie si SUA vor aplica update-ul la aceasta data, lansarea internationala avand loc apoi in urmatoarele zile.

In sfarsit, dupa asteptarea indelungata, vom beneficia de un release stabil si care va functiona fara probleme. Aflam si ca in urma cu cateva saptamani, Samsung a retras fisierele de update ale lui Froyo de pe serverul sau, dupa ce au fost descoperite numeroase buguri de sistem, care faceau platforma instabila si afectata de lag.

Sa speram ca nu ne vom confrunta cu o noua amanare, desi la aceasta ora ar fi fost mai bine sa facem direct trecerea la Gingerbread.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×