BlackBerry Storm 3 va include o camera de 8MP, display AMOLED 3.7 inchi

2.086 ori
<b>BlackBerry Storm 3 va include o camera de 8MP, display AMOLED 3.7 inchi</b>A trecut ceva timp de cand aflasem ca BlackBerry Storm 3 a fost anulat de catre RIM, producatorul sau, dar iata ca acum terminalul revine in atentie si este confirmat pentru lansare in aceasta luna. Totusi, cei de la BBLeaks dau drept sigura lansarea sa...

A trecut ceva timp de cand aflasem ca BlackBerry Storm 3 a fost anulat de catre RIM, producatorul sau, dar iata ca acum terminalul revine in atentie si este confirmat pentru lansare in aceasta luna. Totusi, cei de la BBLeaks dau drept sigura lansarea sa in 2011 si au publicat recent si o lista de specificatii pentru acest smartphone.

Avand in vedere ca sursele BBLeaks sunt multiple, unele dintre specificatii nu sunt 100% confirmate, astfel ca avem variante diferite de camera si memorie, dintre care doar una este cea corecta. Iata cum ar trebui sa arate lista de dotari a handsetului:

  • Display: 3.7 inchi, AMOLED, capacitiv, touch
  • Camera: 5MP sau 8MP, focus fix, blitz dual LED
  • Memorie: 8/16GB, memorie externa de pana la 32GB, 512MB/1GB RAM, 1GB ROM
  • Conectivitate: GPRS, 3G, Bluetooth 3.0, WiFi, USB, GPS
  • Baterie: Li-Ion 1200 mAh; timp de convorbire 2G: 432 ore; timp de convorbire 3G: 480 de ore
  • Alte dotari: trackpad optic

BlackBerry Storm 3 pare destul de promitator, daca aceste specificatii sunt reale, astfel ca dupa ce predecesorii sau au fost depasiti net de hadnseturile Android si de noile versiuni de iPhone, un terminal cu ecran AMOLED 3.7 inchi si o camera de 8MP ar trebui sa faca fata cu brio competitiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×