Android 2.2, portat pe HTC Desire, acum si cu suport pentru captura video HD

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.492 ori
<b>Android 2.2, portat pe HTC Desire, acum si cu suport pentru captura video HD</b>Daca sunteti posesori de HTC Desire si asteptati cu nerabdare sa testati OS-ul Android 2.2 pe acest handset, cei de la XDA Developers au o solutie pentru dumneavoastra: un hack care porteaza Froyo pe acest terminal. &nbsp; Developerul "udk" remarca faptul...

Daca sunteti posesori de HTC Desire si asteptati cu nerabdare sa testati OS-ul Android 2.2 pe acest handset, cei de la XDA Developers au o solutie pentru dumneavoastra: un hack care porteaza Froyo pe acest terminal.

Developerul "udk" remarca faptul ca unul dintre cele mai atractive aspecte ale acestui ROM este suportul pentru captura video 720p HD oferit de HTC Desire. Handsetul vine deja cu o camera de 5 megapixeli, iar o astfel de functie l-ar face egalul lui Apple iPhone 4 sau al lui Motorola Droid X. Noul ROM pregatit de hackeri vine si cu interfata HTC Sense, care se comporta excelent in tandem cu Android 2.2.

Mai aflam si ca noul software va oferi suport pentru tehnologia Adobe Flash, un compiler JIT pentru o performanta imbunatatia a telefonului si multe alte functii utile. Pana ce vom vedea si un update oficial de acest gen pentru Desire, putem admira o mostre de captura video HD a acestui smartphone:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×