In ciuda buzz-ului negativ creat ieri pe aceasta tema, Galaxy Tab de la Orange, are si abonamente cu minute incluse!

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.292 ori
<b>In ciuda buzz-ului negativ creat ieri pe aceasta tema, Galaxy Tab de la Orange, are si abonamente cu minute incluse!</b>Orange a lansat cu doua zile in urma tableta Samsung Galaxy Tab. Odată cu această lansare rețelele de socializare au fost impanzite cu mesaje venite din partea unor persoane mai putin informate cu privire la oferta comercială Orange România, momentan...

Orange a lansat cu doua zile in urma tableta Samsung Galaxy Tab. Odată cu această lansare rețelele de socializare au fost impanzite cu mesaje venite din partea unor persoane mai putin informate cu privire la oferta comercială Orange România, momentan singurul operator care comercializează tableta. Mai exact, aflam ca în pachetele de abonamente Orange nu sunt incluse minute voce pentru utilizare pe această tabletă. Ei bine, aceasta informatie este falsa.

Noi, cei de la Mobilissimo.ro dorim să vă informam că Orange România oferă și minute voce incluse în abonamentele tabletei. Astfel, operatorul va oferă posibilitatea de a cumpăra Samsung Galaxy Tab împreună cu peste 20 de variante de abonamente.

Clientul poate alege prețuri lunare care încep de la 8 euro și ajung până la 80 de euro. Abonamentele se împart în două categorii: Data Only (Orange Colibri) asemănătoare cu abonamentele disponibile cu modemuri stick și ofertele mixte (Orange Panteră) unde cu același micro sim vin atât pachete cu minute de voce incluse cât și pachete cu MB incluși.

Evident, cel mai mare abonament lunar oferă cel mai mic preț al tabletei. Spre exemplu tableta costă 399 Euro cu pachetul Colibri 35 euro/lună respectiv 499 Euro cu Panteră 80 Euro/lună. în cazul abonamentului Panteră 80 apelurile de voce în rețea, mesajele în rețea și internetul pe tabletă sunt nelimitate. în plus, primiți lunar și 800 de minute către orice destinație națională.

In cazul lui Colibri 35 clienții primesc 15 GB incluși pe lună, necontorizarea traficului între orele 0 și 7, scăderea vitezei la 128 kbps după cei 15 GB dar netaxarea traficului suplimentar, MMS-uri și apeluri video incluse.

Operatorul dorește ca persoanele care au achiziționat aceasta tabletă să o utilizeze în scopul pentru care a fost ea creată și anume, pentru a imbunătăți experiența navigării pe internet. Orice abonament ați alege există posibilitatea de a efectua apeluri voce, in cazul abonamentelor Colibri (data only) apelurile de voce sunt taxate la tarifele de listă.

Cum am precizat și la începutul acestui articol, Orange România este deocamdată singurul operator care are in portofoliu tableta Samsung, însa ni s-a confirmat in zilele trecute că acest produs va apărea și în Oferta Vodafone, poate chiar la un preț mai avantajos. Rămane să vedem dacă informația legată de prețul abonamentelor Vodafone e sau nu reală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×