Nav N Go primeste fonduri europene, pentru dezvoltarea unei noi platforme navigationale

1.573 ori
<b>Nav N Go primeste fonduri europene, pentru dezvoltarea unei noi platforme navigationale</b>Nav N Go este o companie din Ungaria, cunoscuta pentru performantul software navigational iGO, iar meritele sale tocmai au fost recunoscute si de catre UE. Astfel, firma a primit fonduri de peste 1 milion de euro pentru dezvoltarea unei platforme bazate...

Nav N Go este o companie din Ungaria, cunoscuta pentru performantul software navigational iGO, iar meritele sale tocmai au fost recunoscute si de catre UE. Astfel, firma a primit fonduri de peste 1 milion de euro pentru dezvoltarea unei platforme bazate pe locatie si destinata terminalelor mobile.

Compania deja lucreaza la acest proiect, impreuna cu Universitatea de Tehnologie si Economie din Budapesta si U1 Research Nonprofit Ltd. Noua platforma va permite developerilor independenti sa includa servicii bazate pe locatie in aplicatiile lor. Nav N Go doreste si sa creeze o metoda de administrare semantica a continuturilor, care sa recunoasca si administreze informatiile in functie de locatia la care se refera, in mesaje text, spre exemplu.

Aceeasi platforma va include si o functie de recunoastere vocala si se pare va o versiune finala a software-ului va fi disponibila in a doua jumatate a lui 2011. Va reamintim ca primul produs Nav N Go debuta in 2006 la CeBIT, iar compania producatoare a evoluat intr-un ritm alert de atunci, datorita solutiilor sale inovatoare foarte apreciate, in frunte cu iGO.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×