Reduceri și premii de 100 lei pentru deținătorii cardului Cosmote Alpha MasterCard

1.768 ori
<b>Reduceri și premii de 100 lei pentru deținătorii cardului Cosmote Alpha MasterCard</b>Alpha Bank România și Cosmote au anunțat inițierea unei campanii promoționale care include atât premii cât și reduceri pentru posesorii cardului de credit Cosmote Alpha MasterCard. Lansat în octombrie 2010, cardul este disponibil începând cu...

Alpha Bank România și Cosmote au anunțat inițierea unei campanii promoționale care include atât premii cât și reduceri pentru posesorii cardului de credit Cosmote Alpha MasterCard. Lansat în octombrie 2010, cardul este disponibil începând cu această săptămână în rețeaua de magazine Germanos și Cosmote.

Primii 400 de clienți care aplică pentru cardul de credit Cosmote Alpha MasterCard în perioada promoției vor beneficia de un tichet cadou de 100 de lei, oferit de MasterCrd. Promoția se va desfășura până la finalul anului 2011, iar posesorii acestor carduri vor primi și o reducere de 3% pentru tranzacțiile efectuate cu cardul în magazinele Cosmote.

De asemenea, clienții primesc și 3% bonus din valoarea facturii plătite folosind Cosmote Alpha Mastercard în magazinele Cosmote sau prin serviciul Direct Debit. în cele din urmă, dacă folosiți cardul menționat anterior în alte magazine decât cele Cosmote, veți primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecărei tranzacții.

Cardul este emis în lei, iar în funcție de venitul net, limita de credit standard este de până la 3000 euro (echivalent în lei), putând fi extinsă până la 10.000 de euro (echivalent lei).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×