HTC Glacier, un terminal misterios descoperit in statisticile TweetDeck

1.671 ori
<b>HTC Glacier, un terminal misterios descoperit in statisticile TweetDeck</b>Unele companii nu se sfiesc din a colecta statistici si a le face publice, permitandu-ne astfel sa aflam ca exista terminale mobile inca nelansate, precum HTC Glacier. Acesta si-a facut aparitia in statisticile clientului Twitter TweetDeck, in varianta...

Unele companii nu se sfiesc din a colecta statistici si a le face publice, permitandu-ne astfel sa aflam ca exista terminale mobile inca nelansate, precum HTC Glacier. Acesta si-a facut aparitia in statisticile clientului Twitter TweetDeck, in varianta pentru Android. Astfel, aflam ca exista cel putin 3 persoane care au folosit softul pe acest handset.

Deocamdata stim ca acest model va fi unul high end si ca va fi debuta prin operatorul T-Mobile. Motorola Droid 2 Global Edition este la randul sau prezent in grafic, fiind cunoscut in prealabil drept Motorola Droid Pro, nume care s-a dovedit a fi destinat unui alt model. Revenind la statisticile TweetDeck, acestea confirma si existenta lui Android Gingerbread (3.0), cu mentiunea ca exista deja un numar destul de mare de terminale pe care este testat OS-ul si implicit si clientul Twitter.

Mai interesant este faptul ca Nokia N900 si HTC HD2 isi fac si ele aparitia in randul cifrelor oficiale. Dupa cum probabil ati vazut deja pe YouTube, pe aceste handseturi a fost portat Android, astfel ca nu ne mira sa aflam ca 103 utilizatori de TweetDeck for Android rulau softul pe un HTC HD2 iar 6 utilizatori foloseau un Nokia N900.

Exista si nostalgici care au instalat Android pe un HTC Kaiser, de dragul vremurilor bune... Mai multe detalii despre utilizarea lui TweetDeck aflati de pe blogul clientului Twitter.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×