Android 4.0.4 pe Allview P4 DUO și Android 4.1 Jelly Bean pe Allview AllDro 3 Speed DUO

4.138 ori
<b>Android 4.0.4 pe Allview P4 DUO și Android 4.1 Jelly Bean pe Allview AllDro 3 Speed DUO</b>Gama Allview de la Visual Fan primește update software în mod constant. Ultimele două produse care primesc update software sunt smartphone-ul Allview P4 DUO care trece la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și-l găsiți la diverse magazine online +...

Gama Allview de la Visual Fan primește update software în mod constant. Ultimele două produse care primesc update software sunt smartphone-ul Allview P4 DUO care trece la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și-l găsiți la diverse magazine online + Cosmote, prețurile fără semnarea unui contract depășesc 1000 de lei cu puțin.

Allview AllDro 3 DUO suportă un update software mai consistent și trece de la 4.0 Ice Cream Sandwich la 4.1 Jelly Bean ca și Allview AllDro 2 HD care a trecut acest proces prin noiembrie 2012.

a. Allview P4 DUO

“Pentru ca suntem consecventi in dorinta de a le oferi clientilor experiente cat mai placute in utilizarea produselor noastre, astazi anuntam o noua actualizare software, de data aceasta pentru smartphone-ul P4 DUO. In principal, noua versiune aduce o mai mare stabilitate a sistemului de operare si ofera utilizatorilor mai multa distractie prin jocurile Asphalt 6 Adrenaline, NOVA 2, Modern Combat etc., care pot fi descarcate folosind aplicatia Gameloft Live.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Ce aduce Android 4.0.4 pe Allview P4 DUO?

  • elimină unele erori de la instalarea unor cartele SIM;
  • aduce noi funcții precum Wi-Fi direct;
  • funcționare mai optimă a telefonului.

Mai multe detalii legate de procedura de actualizare - AICI.

Preț Allview P4 DUO: 1238 lei

b. Allview AllDro 3 DUO

Allview AllDro 3 DUO

Actualizarea software este dedicata tabletelor Allview Alldro 3 Speed DUO care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0. Suntem incantati sa comunicam ca de astazi toti utilizatorii tabletelor AllDro 3 Speed DUO se vor bucura de beneficiile sistemului de operare Android 4.1”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Care sunt noutățile aduse de Android 4.1 Jelly Bean pe Allview AllDro 3 DUO:

  • sistem de operare mai intuitiv, mai fluid în interfață;
  • un sistem de predicție a cuvintelor pe tastatura virtuală;
  • actualizarea inteligentă a aplicațiilor pentru economisirea spațiului de stocare;
  • securizarea tabletei printr-o funcție nouă denumit Face unlock;
  • posibilitatea de a redimensiona widgeturile;
  • interfață optimizată pentru aplicația camerei foto.

Aduce două aplicații noi: AllTV și APV PDF Viewer. Mai multe informații legate de procedura de actualizare - AICI.

Preț Allview AllDro 3 DUO: 999 lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×