Android 4.0 disponibil pentru Evolio Neura Wi-Fi și Neura 3G

3.022 ori
<b>Android 4.0 disponibil pentru Evolio Neura Wi-Fi și Neura 3G</b>Evolio Evotab 2 a primit Android 4.0 în urmă cu peste două luni de zile și de astăzi se poate instala 4.0 Ice Cream Sandwich și pe tabletele Neura Wi-Fi și Neura 3G. Dacă doriți să faceți download-ul trebuie să accesați pagina:...

Evolio Evotab 2 a primit Android 4.0 în urmă cu peste două luni de zile și de astăzi se poate instala 4.0 Ice Cream Sandwich și pe tabletele Neura Wi-Fi și Neura 3G. Dacă doriți să faceți download-ul trebuie să accesați pagina: http://www.evolio.ro/suport.

în România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piață de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în fața sistemelor concurente. Toți posesorii de tablete Evolio se pot bucura acum de beneficiile celui mai nou sistem Android, ICS, la care pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Se promite o interfață mai prietenoasă și performanțe sporite. Despre Evolio Neura 3G și Wi-Fi:

  • ecran IPS de 9.7 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli;
  • Tegra 2 la 1 GHz, 512 MB RAM și 1 GB pentru Neura 3G, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth 2.1, USB 2.0, miniUSB, jack de 3.5 mm, sunet 2 x 1 W;
  • baterie de 3.500 mAh, 760 gr., grosime de 14 mm. 

Preț la eMAG.ro de 1.149 lei pentru Neura Wi-Fi și 1.599 lei pentru Neura 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×