Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe Samsung Galaxy S II din 13 martie În Coreea de Sud

1.479 ori
<b>Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe Samsung Galaxy S II din 13 martie În Coreea de Sud</b>Este o veste promițătoare pentru cei care dețin un Samsung Galaxy S II și excelentă pentru un utilizator de SGS II din Coreea de Sud și trebuie să-l dețină de la operatorul SK Telecom. Aceștia au postat pe twitter că Android 4.0 pe SGS II va...

Este o veste promițătoare pentru cei care dețin un Samsung Galaxy S II și excelentă pentru un utilizator de SGS II din Coreea de Sud și trebuie să-l dețină de la operatorul SK Telecom. Aceștia au postat pe twitter că Android 4.0 pe SGS II va sosi de mâine, 13 martie 2012.

Samsung s-a jucat mereu cu răbdarea clienților săi și la fel a procedat și în cazul lui Samsung Galaxy S și trecerea de la 2.2 FroYo la 2.3 Gingerbread.

Tweetul de pe contul SK Telecom a fost șters, dar nu cred că și-au permis să facă o glumă. Poate că Samsung s-a supărat ca informația să vină pe un astfel de canal, în dauna unuia mai oficial.

Totuși, Android 4.0 ICS pe SGS II va sosi în curând. Vom vedea cât de repede și în țara noastră. S-a livrat un număr considerabil de SGS II și în țara noastră, peste 100.000 de unități.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×