Android 4.0 vine AZI pe Samsung Galaxy S II În unele țări europene... În curând și la noi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.254 ori
<b>Android 4.0 vine AZI pe Samsung Galaxy S II În unele țări europene... În curând și la noi!</b>în sfârșit a venit și ziua cea mare, iar zvonurile de ieri s-au adeverit, contul oficial Samsung confirmând sosirea lui Android 4.0 ICS pe Samsung Galaxy S II astăzi. Se face referire în special la Polonia, Ungaria, Suedia și Coreea, dar...

în sfârșit a venit și ziua cea mare, iar zvonurile de ieri s-au adeverit, contul oficial Samsung confirmând sosirea lui Android 4.0 ICS pe Samsung Galaxy S II astăzi. Se face referire în special la Polonia, Ungaria, Suedia și Coreea, dar actualizările vor fi disponibile și în alte țări în următoarele zile.

Mă aștept ca până la finalul săptămânii să avem și noi la dispoziție acest update mult dorit de posesorii telefonului anului 2011. Pe lângă această veste aflăm că Galaxy S, Galaxy Tab 7, Galaxy S Plus, Galaxy S SCL și Galaxy W vor primi actualizări de firmware la finalul acestei luni. După cum ne-am obișnuit, prioritate la actualizarea la Android 4.0 vor avea terminalele deblocate, apoi va rămâne la latitudinea operatorilor când decid să facă update-ul.

Dacă vă numărați printre primii norocoși care își vor putea debloca Galaxy S II-ul pe bază de recunoaștere facială și vor putea închide aplicații prin swipe în multitasking, nu uitați să ne semnalați cum funcționează ICS pe terminalul vostru în secțiunea Comentarii de mai jos. Sunt curios dacă actualizarea aduce și vreo îmbunătățire de cameră sau de baterie, acest din urmă aspect fiind destul de criticat la terminalul Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×