MWC 2012: LG Optimus 3D 2 va fi mai subțire și mai ușor, prezentat În Barcelona

Autor:  | Publicat în:  LG 1.134 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus 3D 2 va fi mai subțire și mai ușor, prezentat În Barcelona</b>LG pregătește un urmaș pentru Optimus 3D, primul telefon 3D disponibil comercial anul trecut. Acest nou venit, cunoscut și sub numele de cod LG CX2 sau Optimus 3D 2 va fi prezentat la Mobile World Congress 2012, eveniment la care vom participa și...

LG pregătește un urmaș pentru Optimus 3D, primul telefon 3D disponibil comercial anul trecut. Acest nou venit, cunoscut și sub numele de cod LG CX2 sau Optimus 3D 2 va fi prezentat la Mobile World Congress 2012, eveniment la care vom participa și noi, în Barcelona începând cu finalul acestei luni.

în ce îl privește pe LG Optimus 3D 2, el va veni tot cu un display 3D ce nu necesită ochelari speciali, plus o cameră duala 3D de 5 megapixeli, dar și un design mai atractiv decât predecesorul său. Smartphone-ul măsoară acum 9.8 mm în groisme și este mai ușor cu 20 de grame față de LG Optimus 3D. Handsetul va folosi un panou IPS de înaltă rezoluție, va veni cu HDMI și DLNA și sper că va rezolva cele două probleme majore avute de predecesorul său: viață scurtă a bateriei și faptul că ecranul provocă dureri de cap și ochi.

Alte dotări ale lui LG Optimus 3D 2 vor mai include un ecran WVGA NOVA de 4.3 inch (3D evident), WiFi, Bluetooth 3.0, NFC, 8 GB memorie internă și suport pentru conectivitate HSPA de până la 21 Mbps. Se vehiculează și numele LG 3D Optimus 3D Max pentru acest terminal, dar nimic nu este sigur până nu vedem alb pe negru scris la standul LG de la MWC 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×