Android 4.0 pe tableta Allview Alldro Speed, sub formă de actualizare!

2.406 ori
<b>Android 4.0 pe tableta Allview Alldro Speed, sub formă de actualizare!</b>Allview a anunțat lansarea actualizării la Android 4.0 pentru tableta Alldro Speed, pe care ați văzut-o într-o recenzie detaliată Mobilissimo.ro. Device-ul va putea beneficia de acest update din data de 19 martie, iar procedura de actualizare a...

Allview a anunțat lansarea actualizării la Android 4.0 pentru tableta Alldro Speed, pe care ați văzut-o într-o recenzie detaliată Mobilissimo.ro. Device-ul va putea beneficia de acest update din data de 19 martie, iar procedura de actualizare a sistemului de operare o găsiți pe allview.ro.

Odată cu sosirea lui Android 4.0 tableta va primi o interfață mai simplă pentru email, contacte, widgeturi, aplicații și calendar, iar galeria foto va fi la rândul său îmbunătățită. Veți avea și un editor foto care va permite modificarea fotografiilor din galerie cu ajutorul sau. Browserul cu suport Flash Player 11.1 va permite deschiderea simultană a mai multor pagini, plus salvarea lor offline. Tableta va permite și realizarea de apeluri video folosind camera frontală a device-ului și a aplicațiilor Skype și Yahoo Messenger.

în plus, avem și posibilitatea de recunoaștere facială și deblocare a ecranului prin această metodă, sosită odată cu Android 4.0. Vă reamintesc că tableta Alldro Speed este disponibilă în magazinul Allview la preț de 649 lei. In cazul in care nu stiati Alldro Speed măsoară 9.9 mm, vine cu un ecran de 7 inch, cu rezoluție de 800x 480 pixeli, procesor de 1.2 GHz, 512 MB RAM, WiFi și port HDMI.

Preț Allview AllDro Speed în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×