Samsung Galaxy S III prezent Într-o reclamă la servicii Visa?

1.388 ori
<b>Samsung Galaxy S III prezent Într-o reclamă la servicii Visa?</b>După avalanșa de săptămâna trecută implicându-l pe Samsung Galaxy S III, astăzi apare încă o imagine cu noul terminal Samsung, de această dată într-o reclamă Visa. E foarte posibil ca acest device să fie de fapt un Samsung Galaxy S II cu...

După avalanșa de săptămâna trecută implicându-l pe Samsung Galaxy S III, astăzi apare încă o imagine cu noul terminal Samsung, de această dată într-o reclamă Visa. E foarte posibil ca acest device să fie de fapt un Samsung Galaxy S II cu câteva modificări, dar rămâne totuși acel dubiu și posibilitatea de a fi un nou handset.

știm că noul Galaxy S va avea un chip NFC și că Visa este un partener oficial al jocurilor Olimpice 2012, fenomen sportiv cu care Galaxy S III își va asocia imaginea. în plus, Samsung este la rândul său un partener oficial pentru Jocurile Olimpice de la Londra din acest an. Ca de obicei vă așteptam părerile și feedback-ul în secțiunea de comentarii de mai jos, încercând să aflăm care este până la urma identitatea telefonului din reclama Visa. în ce îl privește pe Samsung Galaxy S III, cu câteva zile în urmă se zvonea că îl vom vedea debutând în cadrul unui eveniment Unpacked organizat la Londra în luna mai.

Noul smartphone ar urma să aibă un ecran 720p de 4.8 inch, un procesor quad core, camera de 8 sau 12 megapixeli, NFC, Android 4.0, 1 GB RAM și 16/32 GB memorie internă. S-a mai speculat că terminalul va veni cu un spate ceramic și cu un ecran edge to edge, dar deocamdată nu avem vreo dovadă solidă cu privire la aceste dotări.

Samsung Galaxy S III prezent Într-o reclamă la servicii Visa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×