Android 4.2 Își prezintă funcția Photo Sphere: panorama la 360 de grade (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.451 ori
<b>Android 4.2 Își prezintă funcția Photo Sphere: panorama la 360 de grade (Video)</b>Dacă până acum aveam funcția de Panorama pe Android implementată cam cu două release-uri în urmă, ei bine ea a sosit și pe iOS 6.0 de puțin timp. Pentru a crește miza duelului Google a mai făcut o actualizare acestei funcții, implementând...

Dacă până acum aveam funcția de Panorama pe Android implementată cam cu două release-uri în urmă, ei bine ea a sosit și pe iOS 6.0 de puțin timp. Pentru a crește miza duelului Google a mai făcut o actualizare acestei funcții, implementând Photo Sphere pe Android 4.2, adică un soi de panoramare la 360 de grade care arăta foarte bine.

știți probabil că Google a anunțat la începutul săptămânii telefonul LG Nexus 4 și tableta Samsung Nexus 10, ambele cu Android 4.2 la bord. Platforma își păstrează numele de cod Jelly Bean și aduce printre altele o zonă de Quick Settings, posibilitatea de a lucra cu mai multe conturi (multi user) și Photo Sphere. Ideea este destul de simplă: în loc să "lipiți" poze după poze pe orizontală, o puteți face și pe verticală și în orice unghi doriți, după cum se vede mai jos.

Apoi trimiteți complexa imagine rezultată persoanei dragi și ea va putea parcurge în mod panoramic tot orizontul vostru, având unghi de vizualizare de 360 de grade și detalii complete. Am mai văzut așa ceva la panoramele 360 oferite de Bing Travel pe Windows RT și de GSP.ro înainte de meciurile mari, pe stadioane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×