ASUS afirmă că au fost vândute 1 milion de unități Nexus 7 pe lună În ultimul trimestru

Autor:  | Publicat în:  Asus 762 ori
<b>ASUS afirmă că au fost vândute 1 milion de unități Nexus 7 pe lună În ultimul trimestru</b>Vânzările tabletei Nexus 7 au fost subiect de speculație în ultima vreme, tableta produsă de ASUS fiind în mod clar un succes, dar unul care se poate măsura cu ajutorul cifrelor, deoarece nu le avem. Ei bine, acum se pare că acestea gravitează...

Vânzările tabletei Nexus 7 au fost subiect de speculație în ultima vreme, tableta produsă de ASUS fiind în mod clar un succes, dar unul care se poate măsura cu ajutorul cifrelor, deoarece nu le avem. Ei bine, acum se pare că acestea gravitează în jurul numărului de 1 milion de unități vândute pe lună.

Oficialii Asustek au oferit aceste numere în timpul conferinței de anunțare a veniturilor companiei de marți. CFO-ul Asus, David Chang a vorbit cu cei de la Wall Street Journal, afirmând că la început s-u vândut 500.000 de unități Nexus 7 într-o lună, apoi 600 - 700 de mii, dar în ultima lună numărul a fost aproape de 1 milion. La începutul acestei luni blogurile tech vehiculau suma de 800.000 - 1 milion de unități Nexus 7, bazându-și speculațiile pe veniturile Google. Declarațiile Asustek indică faptul că numărul e ceva mai mare.

Evident, mai e cale lungă până la performanța lui Apple iPad, care a atins vânzări de 14 milioane de unități în trimestrul 3, dintr-un total de 25 de milioane de tablete vândute în ultimele 3 luni. Informațiile vin de la Strategy Analytics și sunt sigur că tabletele Nexus au un viitor strălucit în față, mai ales că acum avem un Nexus 7 3G de 32 GB și un Nexus 10 care oferă specificații foarte bune la doar 399 dolari. Va ajunge seria Nexus de tablete la 2 milioane de unități pe lună până în primăvară?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×